Συκωτάκια μαγειρευτά με κρασί
2019-03-02
1 συκωταριά απο αρνί ή κατσίκι.
1 ποτήρι ελαιόλαδο.
1 κρεμμύδι.
τοματοπελτές.
1/2 κιλό κόκκινο κρασί.
αλάτι, πιπέρι.
πορτοκαλόφυλλο.
δάφνη.
μισό ξυλαράκι κανέλα.
Ψιλοκόβουμε την συκωταριά και το κρεμμύδι και τα ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα να τσιγαριστούν. Όταν τσιγαριστούν καλά, τα σβήνουμε με κρασί, βάζοντας όλα τα μυρωδικά μας στην κατσαρόλα. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και ψήνουμε για 1 με 1 μιση ώρα, μέχρι να τραβήξει όλα τα υγρά.
(Πηγή : Περιοδικό Κρητικό Πανόραμα)