Σπανακόπιτα

2019-03-02

600 γρ σπανάκι.

4-5 κρεμμύδια φρέσκα.

2 ματσάκια μάραθο.

½ φλιτζάνι ελαιόλαδο.


Πλένουμε καλά τα φύλλα από το σπανάκι χωρίς τα κοτσάνια και τα αφήνουμε να στεγνώσουν σε μια πετσέτα. Κόβουμε το σπανάκι, το μάραθο, και το κρεμμύδι (αφου τα έχουμε πλύνει και αφήσει να στεγνώσουν για 1-2 ώρες). σε οσο πιο μικρά κομμάτια μπορούμε.

Ρίχνουμε από πάνω τους το αλεύρι, τα ανακατεύουμε όλα μαζί και μετά προσθέτουμε το αλάτι και το ελαιόλαδο.

Ανοίγουμε την ζύμη μας και προσθέτουμε οση ποσότητα θέλουμε απο την γέμιση που έχουμε φτιάξει.

Τα τηγανίζουμε σε δυνατή φωτια έως ότου ροδίσουν. Στο τέλος τοποθετούμε απορροφητικό χαρτί για να φύγει το έξτρα λάδι.


Life is a collection of moments
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε