Σπανακοκεφτέδες

2019-03-03

300γρ σπανάκι μόνο τα φύλλα.

3-4 κρεμμύδια φρέσκα.

200γρ φέτα.

1 αβγό.

μαϊντανό, δυόσμο.

πιπέρι,αλάτι.

αλεύρι για το τηγάνισμα.


Κόβουμε τα φύλλα απο το σπανάκι, τα πλένουμε και τα στεγνώνουμε. Ψιλοκόβουμε το σπανάκι, τα κρεμμύδια και προσθέτουμε τα μυρωδικά. Βάζουμε την φέτα χοντροκομμένη, το αβγό και ανακατεύουμε μέχρι να δημιουργηθεί ενα εύπλαστο μείγμα. Άν χρειαστεί προσθέτουμε αλεύρι. Έπειτα πλάθουμε τους κεφτέδες , τους αλευρώνουμε και τους τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά. Στο τέλος τους τοποθετούμε σε ενα πιάτο με απορροφητικό χαρτί για να τραβήξουν το έξτρα λάδι.

(Πηγή: Περιοδικό Κρητικό Πανόραμα)


Life is a collection of moments
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε