Σουπιές με μάραθα και ελιές

2019-03-03

1/2 κιλό σουπιές.

2 κρεμμύδια.

1/2 ποτήρι ελαιόλαδο.

1/2 ποτήρι κρασί.

2 ματσάκια μάραθο.

αλάτι, πιπέρι, λίγες πράσινες ελιές.


Καθαρίζουμε καλά τις σουπιές και τις κόβουμε στα τέσσερα αν είναι μεγάλες και δύο αν είναι μικρές. Τις βάζουμε σε χαμηλή φωτιά σε κατσαρόλα σκεπασμένη, για να βράσουν με το νερό που θα βγάλουν. Μόλις το τραβήξουν, προσθέτουμε το λάδι και τα κρεμμύδια και τα αφήνουμε να τσιγαριστούν. Προσθέτουμε το κρασί και το μάραθο και χαμηλώνουμε τη φωτιά μέχρι να ψηθούν και να μείνουν με το λάδι τους. Στο τέλος προσθέτουμε τις ελιές.

(Πηγή: Περιοδικό Κρητικό Πανόραμα)

Life is a collection of moments
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε