Ομελέτα με μυζήθρα

2019-03-04

4-5 πατάτες.

4 αυγά.

1 φλιτζάνι γαλομυζήθρα.

αλάτι, πιπέρι.

λίγο ελαιόλαδο για το τηγάνισμα.

Κόβουμε και τηγανίζουμε τις πατάτες. Αλείφουμε με λάδι το τηγάνι και ρίχνουμε τις τηγανισμένες πατάτες και την μυζήθρα. Κατόπιν χτυπάμε τα αβγά, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και τα περιχύνουμε στο τηγάνι με τις πατάτες.

Επειδή η μυζήθρα κολλάει στο τηγάνι χρειάζεται πολλή προσοχή στο γύρισμα της ομελέτας.

(Πηγή: Περιοδικό Κρητικό Πανόραμα)

Life is a collection of moments
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε