Herbs Blog

Στην αρχαιότητα το μείγμα χυμών εστραγκόν και μάραθου ήταν το ποτό των βασιλέων της Ινδίας.

Οι κύριες χρήσεις της αγκινάρας είναι για χολόλιθους και ως τονωτικό για το ήπαρ, για την υψηλή χοληστερόλη, για πεπτικές διαταραχές, για το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, και για την νόσο του Crohn.

Το φασκόμηλο είναι το κλασσικό ίαμα για φλεγμονές του στόματος, του λαιμού και των αμυγδαλών, αφού τα πτητικά του έλαια καταπραΰνουν τις βλεννογόνους μεμβράνες.

Χρησιμοποιείται σε πιάτα κρεατικών, λαχανικών, αυγών, σε σούπες, σάλτσες, σε πιάτα ζυμαρικών και σε πιάτα με ρύζι.

Life is a collection of moments
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε